Lift my spirit iz zamka princeze-devojke

Kakav je pogled iz zamka princeze-devojke za ovaj vikend? Šta nam ova nesvakidašnja Milica predlaže? Saznajte u vidimo se u blogu, zvaničnom glasilu njenog dalekog kraljevstva.

 

Putopis!

Nadji stari putopis ili turistički vodič iz recimo 19. veka i adaptiraj ga prema tvojim potrebama. Obavi sve pripreme kako bi se ispalio brzinom rakete na to  putovanje čim se otvore granice. Oplemeni svoju perspektivu poetičnim opisima Ljubomira Nenadovića ili Jovana Dučića.

 

Ples!

Ne mogu da govorim u ime drugih ljudi, ali jedino što mi je islo teže od nalaženja partnera za ljubav, bilo je nalaženje partnera za ples.

 Iz tog razloga ćemo zaobići tango, salsu i standardne plesove i prosto predložiti da naucis koreografiju iz spota tvoje omiljene pesme.  Ovo je zamišljeno kao individualna aktivnost, ali ukoliko si  izrazito društvena životinja, i ne voliš kada tvoje veštine ostanu neprimećene, organizuj fleshmob. Srbiji definitivno nedostaju akcije tog tipa.

 


Napravi bucket list!

Znaš vec neke od poznatih zelja: skakanje bandzi mdzampom, kajtsurfing itd.

 Vecina ljudi na spisak redja aktivnosti za podizanje nivoa   adrenalina.

A zašto ne, videti Auroru Borealis? Zašto ne, posetiti predavanje Dmitrija Bikova u Moskvi? Zašto ne, otići na blind date na putovanju? Zašto ne, obilazak Pariza biciklom? Zšto ne, šišanje na serpu u Rusiji? Zašto ne,  rock&roll hodočašce u Mancestaru? Zašto ne, banjanje u Visbanedu?

Zašto ne?

 

Be ECO je novo Be COOL!

Pocni da razvrstavas svoj otpad!  Kupi ceger i eko-bocu za vodu i zaboravi na kupovinu bilo cega u plasticnoj ambalazi.

Osecaces se moralno nadmocno i odgovorno, a i deca ce ti biti neizmerno zahvalna, o unucicima da ne pricamo.

 

Hvala princezi-devojci Milici 🙂 Lepo je biti u njenom zamku 🙂 @izmislilasamje

Spread the love